5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Leuk om te proberen
  Voor een prikkie een supermooie fiets gehuurd, ging echt bijzonder soepel allemaal en dit soort deelconcepten hebben de toekomst imo
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Listnride

Listnride is een bedrijf die fietsen verhuurt. Het bestaat uit een netwerk van gepassioneerde fietsers en zetten zich in om de doorsnee fanatieke fietsers het makkelijk te maken om een fiets ter beschikking te hebben. Op verschillende plekken in Europa probeert Listnride hun diensten aan te bieden. Op de website van listnride zijn er verschillende modellen fietsen waaruit je kunt kiezen. Listnride stimuleert daarnaast ook speciale evenementen die een fietskarakter hebben. Op de website van listnride kun je ook de verschillende ervaringen van klanten terug lezen, die eerder een fiets hebben gehuurd. Via de website van listnride is het makkelijk en snel om een fiets te huren. Alvorens je dit kan doen moet je je eerst aanmelden op de website voor een eigen account. Op de website van listnride zijn de verschillende processen zoals hoe het eraan toe gaat bij het huren van een fiets ook beschreven. Los van het proces om een fiets te huren, kun je ook informatie vinden over hoe je fietsen ten huur kunt aanbieden. Zit je nog met bepaalde vragen? Dan kun je per telefoon contact opnemen. Er is ook een mailadres waar je naartoe kunt mailen. Via Facebook en Instagram is listnride ook te volgen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Listnride. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van Listnride? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van Listnride. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van Listnride, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van Listnride kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Listnride

Listnride

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.