1.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2.8/10
(18 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 18
 1. Beoordeling:

  2
  Slechtebereikbaarheid
  Tich x gebeld lange tijd in de wacht
  Maar geen kontakt
  Niet te doen voor oudere mensen.
  Triest
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Sociale werkplaats
  Ik heb te maken via de WMO met Medipoint Wormerveer. Ongelooflijk slecht. Heb de afgelopen jaren zoveel ellende gehad. Hebben daar totaal geen idee wat een rolstoel betekent als je niet kunt lopen. Onkundige monteurs, slecht uitgevoerde reparaties, onhebbelijke dames aan de telefoon, niet nakomen van afspraken. Men liegt je voor over de levertijd van bestelde middelen en onderdelen. Geven de leverancier en de gemeente de schuld maar als je dan gaat navragen bij de gemeente en de leverancier dan is er nog niets besteld of pas kort daarvoor.
  Het lijkt daar wel een sociale werkplaats met mensen die niet na kunnen denken. Wat een onprofessionele ballentent!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  8
  Goede service
  Ik begrijp werkelijk niet waarom er zoveel slechte reviews zijn. Vorige week een vraag gesteld aan de klantenservice waarop snel en correct werd gereageerd. En vanmiddag in de winkel- in Haarlem – geweest en prima geholpen . Het was heel druk, maar de medewerkers namen alle tijd. Door de drukte hadden ze niet eens tijd om te eten, maar ze bleven rustig en vriendelijk. Complimenten.
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Zeer zeer slechte service van klantenservice
  Onbereikbaar na niet nagekomen afspraken qua levering trippelstoel, welke niet geleverd is. Dagenlang geprobeerd telefonisch contact op te nemen zonder enig resultaat! Wat een horken daar in Zwijndrecht, begrijp nu waarom alle goede monteurs ontslag nemen. Zij immers komen bij de klanten en moeten keer op keer de tragedies aanhoren die medipoint veroorzaakt door totale onkunde.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  1 ster nog te hoog
  1 ster is al eigenlijk te hoog.
  Er zou op woensdag een hulpmiddel worden thuisbezorgd, zijn niet geweest. gebeld, na 45 minuten eindelijk iemand aan de telefoon. Ze zouden het met spoed die avond nog bezorgen, en ik zou 30 minuten van tevoren gebeld worden, zodat ik wist dat ze eraan kwamen. Er is niet gebeld, en niets bezorgd.
  Nogmaals gebeld en weer 30 minuten in de wacht gestaan. Het hulpmiddel heb ik geannuleerd en gevraagd of ze hier een mail van toe sturen, dat het hulpmiddel geannuleerd is. Uiteraard ook geen mail ontvangen.
  Dit bedrijf moet dan mensen helpen.
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  Kwalitatief Uitermate Terleurstellend
  Retour van hulpmiddel niet mogelijk.
  Digitale formulier accepteert mijn Imail adres niet. (.nu)
  Bellen na 31 min in de wacht was het geduld op.
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Zeer slechte service
  Zeer slechte ervaring met Medipoint rolstoel via WMO in juni 2022 besteld tot op heden nog niet afgeleverd, 30-08-2022 gevraagd over hoeveel jaar de rolstoel word afgeleverd. Volgens Medipoint kan het nog wel even duren.
  Hetzelfde met de in gebruik genomen douche/toilet rolstoel waarvan de rem is afgebroken, geen opvulstuk zitting en is niet geschikt voor transfers. Hier al ruim twee maanden mee bezig. Er zit op geen enkele manier enige verantwoordelijkheid, daadkracht en service bij Medipoint.
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  2
  Vrijstaande bedpapagaai
  De bedpapagaai is vandaag bezorgd, ziet uit alsof het uit een derde wereld komt, ben heel erg teleurgesteld.
  Ik betaal elke maand een hoop, maar als je hulp nodig hebt kom je erachter hoe goedkoop ze eruit willen.
  Slechte service van menzis en medipoint
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  2
  Enorme wachttijd reparatie
  Na een ervaring rijker ben ik niet meer tevreden over de Service van Medipoint .
  Heb een scootmobiel en ben daar afhankelijk van .
  En heb wel een leen scootmobiel , aar die niet geschikt is voor mijn L4- L5 onderrug klachten .
  @ keer reeds bij WMO aan de de bel getrokken , die wel doen wat ze kunnen .
  Maar ondanks nog geen resultaat , wanneer mijn scootmobiel gemaakt wordt .
  Mocht het niet gemaakt kunnen worden , dan moet een rapport van afkeur afgegeven worden , daarna kom ik in aanmerking voor een ander scootmobiel .
  Gewoonweg triest dat mensen , zo aan huis gekluisterd worden en niet kunnen meedraaien aan maatschappelijke aangelegenheden !
  Inderdaad 1 ster is nog teveel , en hoop dat men op zoek gaat binnen gemeenten voor een andere leverancier en servicedienst op dit gebied !!
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  2
  Zeer slechte service!
  De service van Medipoint is bedroevend! Er is een onderdeel defect van mij rolstoel en tot op heden nog niet gemaakt! Ik ben nu aan huisgekluisterd omdat zij het niet urgent genoeg vinden om het te repareren. Op de dag van de reperatie (vandaag) kwamen ze met de smoes dat ze noodgevallen hebben opeens. Ben ik met mijn rolstoel niet urgent? Ik kan nu helemaal niets!
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 11. Beoordeling:

  2
  Rolstoel wordt niet geleverd.
  We hebben een rolstoel besteld, deze zou de volgende dag geleverd worden. Deze zending wordt op de dag van levering
  al 4 keer verschoven naar de volgende dag. En wordt van het kastje naar de muur gestuurd tussen medipoint en postnl maar er wordt door medipoint niets opgelost terwijl dit de leverancier is.
  Helaas morgen rolstoel nodig maar vergeet het maar. Wanneer hij geleverd wordt kan niemand mij vertellen.
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 12. Beoordeling:

  2
  Bezorger komt niet langs
  Bezorger van de hulpmiddelen komt niet langs en geeft bij de klantenservice aan dat ik niet thuis zou zijn. Medewerker van de klantenservice neemt niet de tijd voor het probleem en denkt totaal niet mee. Ja ze kan een nieuwe afspraak plannen. De hele dag thuis gebleven voor deze bestelling! De bezorger was al weer naar de nieuwe afspraak dus die kon niet langskomen. Kortom: de gevolgen zijn voor mij en de chauffeur mag lekker door naar de volgende.
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 13. Beoordeling:

  2
  Aanvraag trippelstoel
  Ben al 1.5 week bezig om een trippelstoel te lenen, miet terug gebeld worden ivm de aanvraag en eisen van zorgverzekeraar. Wordt miet terug gebeld en als ik zelf bel erg lang in de wacht en ze kunnen mij niet doorverbinden naar de juiste afdeling, dus weer ern terug belverzoek en maar weer afwachten, loop de hele week met telefoon rond om hun telefoontje maar niet te missen. Echt heel erg waardeloos dit en raak er moedeloos van.
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 14. Beoordeling:

  2
  telefonisch contact
  Telefonisch na 15 minuten eindelijk contact, zegt die man doodleuk dat ik een verkeerde afdeling heb, bullshit want keuzemenu is duidelijk.
  Gaat mij doorverbinden, zeg direct tegen hem dat ik niet weer in de wachtrij wil komen.
  krijg je weer al onze medewerkers zijn in gesprek inmiddels 23 minuten verder
  WAARDELOOS
  helaas kan ik geen 0 punten geven
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 15. Beoordeling:

  2
  Slecht bereikbaar
  Meerdere keren gebeld voor advies, maar eindeloze wachttijd.
  Slechte telefonische bereikbaarheid!
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Medipoint

Medipoint verkoopt, verhuurt een leent Zorg- en welzijn hulpmiddelen, al dan niet in samenwerking met lokale overheden. Van douche zakken voor gips, krukken en rollators tot pillendoosjes, bloeddrukmeters en matrasbeschermers, dit kun je allemaal vinden in de webshop en shops. De shops bevinden zich in bij alle grotere steden en dorpen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Medipoint. De beoordeling van 2.8/10 is gebaseerd op 18 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Medipoint en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Medipoint? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Medipoint! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Medipoint

Medipoint

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.