1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Vermijd ten koste van alles... het opladen van fors bedrag voor geen service
  (Automatische vertaling…)
  Vermijd ten koste van alles!
  Heb een slechte ervaring met hen. In 2020 heb ik enkele domeinen hierheen verhuisd, maar voor de jaarlijkse vervaldatum in 2021 heb ik besloten om naar een andere registrar te verhuizen vanwege hun hoge kosten.
  Zelfs als deze domeinen niet meer bij hen zijn, sturen ze een factuur voor verlenging en doen ze alsof ze dat bedrag krijgen (in feite zonder enige service te bieden omdat de domeinen niet bij hen zijn) ook via een ander bedrijf genaamd Blue Finance…
  Het lijkt erop dat dit bedrijf zaken doet op een onethische manier, u kunt andere beoordelingen online bekijken (helaas heb ik die te laat gelezen…)
  Ik raad aan dit bedrijf te VERWIJDEREN!
  ——
  Avoid at any cost!
  Having a bad experience with them. In 2020 I transferred some domains here, but before yearly expiration in 2021 I decided to move to another registrar due to their hefty costs.
  Even if these domains are not with them anymore they issued billing invoice for renewal and pretend to obtain that amount (basically without offering any service as domains are not with them) also through another company called Blue Finance…
  Seems this company is running business in an unethical way, you can check other reviews online (unfortunately I read those too late…)
  I recommend to AVOID this company!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Neostrada

Neostrada is een aanbieder van Domeinnamen, Webhosting, WordPress, Cloud Hosting en website building. Neostrada werd opgericht in 2010 en startte direct met het aanbieden van domeinnamen en hostingpakketten. Inmiddels zijn er al meer dan 50.000 klanten die gebruikmaken van de diensten van Neostrada.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Neostrada. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Neostrada, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Neostrada, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Neostrada dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Neostrada is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Neostrada

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Neostrada.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.