5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

One.com

One.com werd in het jaar 2002 opgericht met de bedoeling om innovatieve webhostingdiensten aan te bieden. De stichter van dit bedrijf is de heer Jacob Jensen. Het bedrijf heeft vanaf het begin een gestadige groei gehad. Webhosting kan omschreven worden als een dienst betreffende bestandopslag voor een website. Het zit zo in elkaar dat websites op een server gehost worden en daar speelt one.com er goed op in. Naast webhosting biedt one.com ook diensten van sharehosting aan. Sharehosting valt ook onder een webhostindienst, maar hier is er sprake van meerdere websites die gebruik maken van een server. One.com zet zich ook in bij het bemiddelen van domeinnamen. One.com heeft mede door de constante groei momenteel een klantenbestand van 1.500.000 in meer dan 149 landen. One.com heeft op het gebied van webhosting en andere gerelateerde diensten een samenwerkingsverband met andere top IT bedrijven. Enkele van de bedrijven zijn onder andere HP, IBM en Dell. De smenwerking is erop gericht om te beschikken over de beste en veilige hardware-platform. Ondernemers die een webwinkel willen beginnen kunnen ook terecht bij one.com. via de website van One.com kun je contact opnemen om je plannen met hen te delen. Je kunt via mail of per telefoon contact opnemen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met One.com. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van One.com? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van One.com. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van One.com, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van One.com kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van One.com

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij One.com.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.