5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Oyster

Oyster is een baanbrekend Human Resources (HR) bedrijf dat toonaangevend is geworden in het helpen van organisaties bij het beheren en ontwikkelen van hun wereldwijde personeelsbestand. Opgericht met de visie om een wereld te creëren waarin getalenteerde mensen voor elke organisatie kunnen werken, ongeacht de locatie, heeft Oyster het wervings- en managementproces gestroomlijnd voor organisaties met wereldwijd verspreide werknemers.

De diensten omvatten wereldwijde payroll, benefits administration en compliance support. Door de juiste software voor deze HR-functies te leveren, wil Oyster bedrijven in staat stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten en er tegelijkertijd voor zorgen dat er goed voor hun werknemers wordt gezorgd. Met het platform kunnen organisaties eenvoudig nieuwe werknemers aannemen, de salarisadministratie beheren en de secundaire arbeidsvoorwaarden efficiënter beheren.

Oyster richt zich op het creëren van een grenzeloze werkomgeving. Het bedrijf heeft ingezien dat de traditionele aanpak van het concentreren van talent op specifieke geografische locaties niet langer levensvatbaar is in een wereld die steeds meer afhankelijk is van werken op afstand. Daarom heeft het bedrijf een reeks tools en diensten ontwikkeld om organisaties te helpen bij het beheren van een divers en geografisch verspreid personeelsbestand.

De technologie maakt real-time monitoring van salaris- en arbeidsvoorwaarden gegevens mogelijk. Dit helpt organisaties om eventuele problemen snel te identificeren en aan te pakken, zodat werknemers nauwkeurig en op tijd worden betaald. Daarnaast helpen de ondersteunende diensten van Oyster organisaties om op de hoogte te blijven van de steeds veranderende lokale en internationale arbeidswet- en regelgeving, waardoor het risico op boetes en rechtszaken afneemt.

Het bedrijf begrijpt dat verschillende organisaties verschillende eisen hebben en past zijn diensten daarop aan. Dit reikt tot op het niveau van de individuele werknemer, waardoor bedrijven hun werknemers een gepersonaliseerde en boeiende werkervaring kunnen bieden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Oyster. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Oyster en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Oyster? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Oyster! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Oyster

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Oyster.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.