5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

P1.nl

P1.nl zorgt er als bedrijf voor dat je zorgeloos op vakantie kunt. Het bedrijf laat namelijk precies zien welke parkeergelegenheden er rondom het vliegveld te vinden zijn en je kunt hier direct een reservering maken. Zodra je weet wat jouw vertrekdatum is, kun je de reservering al aanmaken. Dit doe je door alle gevraagde gegevens in te vullen. Daarbij zal het bedrijf direct het toegangsbewijs naar jou sturen. Dit kan door middel van een code of een barcode zijn. Hiermee heb je toegang tot de locatie. Als je bij P1.nl een parkeerplaats aan wilt vragen, heeft het bedrijf hier een aantal persoonsgegevens voor nodig. Ook de vertrek- en aankomstdatum moet doorgegeven worden. Zo wordt de reservering persoonlijk gemaakt. Jij hoeft in feite nergens meer aan te denken. Het bedrijf staat namelijk voor een goede service en het moet jou gaan vergemakkelijken om op vakantie te gaan. De betaling is daarbij al gedaan, waardoor dit achteraf niet meer nodig is.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met P1.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over P1.nl en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij P1.nl? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over P1.nl! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk P1.nl

P1

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.