1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  Film aangeboden met korting? Niet doen.
  Na een ontvangen marketingmail met daarin de tekst; ‘’We missen je bij Pathé thuis!💛’’ heb ik besloten een film te huren via de applicatie van Pathé thuis. De aanbieding was fenomenaal, €1,99 voor een film naar keuze. Code ingewisseld, film gekeken. Na een paar dagen heb ik de facturatie ontvangen. Hierin stond €5,99 vermeld. De marketing afdeling bij Pathé thuis is in ieder geval rendabel, na een mailtje het 3 dubbele binnen tikken bij gewaardeerde klanten. Na enig mailverkeer wordt er momenteel gedreigd met incassobureaus. Wat een ongelofelijk waardeloze service.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Kadokaart Pathe Thuis (NIET DOEN !!!)
  Kadokaarten Pathe Thuis (NIET DOEN !!!)
  Ik dacht dat dit de oplossing was om met je gezin naar een film toe te gaan als het je uit komt. Dus ik heb een kadokaart gekocht van Pathe Thuis.
  Echter wat blijkt nu als je thuis bent en een film wilt gaan kijken:
  1) De bestaande app op de TV geeft foutmeldingen en errors, dus eerst de oude app verwijderen en de allernieuwste Pathe Thuis app installeren.
  2) de nieuwste bioscoop films zijn niet aanwezig, daar moet je nog een paar maanden na release op wachten.
  3) Per kadokaart kun je maar 2 films bekijken van max. € 5,99 per stuk.
  Dat wil zeggen dat als je 2 films uitkiest van €2,99 per stuk (jawel de meeste zijn ouder die er op staan) je eigenlijk maar een bedrag van €5,98 hebt gebruikt. Helaas ziet men dit dus niet zo want men kan per kadokaart maar 2 films huren ongeacht de kosten onder de €5,99.
  Dus kun je beter geen kaart kopen en gewoon een film direct huren met je ideal.

  Dit was voor mij de eerste keer maar ook meteen de laatste want deze films zijn ook wel te vinden op Netflix of Videoland naar mijn idee omdat ze toch echt al wel ouder zijn dan wat er op dit moment in de bioscoop draait.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Mega slechte klantenservice
  Nou lees de titel slechte service en helpen nergens bij
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Pathé thuis

Pathé thuis is een platform van het merk Pathé wat bekend is van de bioscopen. Pathé thuis biedt haar klanten de mogelijkheid om, zonder gebruik te hoeven maken van een abonnement, tegen betaling de nieuwste films als eerste thuis te kunnen bekijken. Binnen dit concept betalen klanten per film een bedrag aan Pathé Thuis. Het is bij Pathé Thuis mogelijk om te betalen door middel van iDEAL, PayPal of creditcard (Master Card). Het is mogelijk om Pathé Thuis op de laptop, Smart TV, PlayStation, Apple TV, tablet, mobiel en Android TV te bekijken. Het is ook mogelijk om in de webshop van Pathé thuis een cadeaukaart aan te schaffen en zo één of meerdere films aan iemand cadeau te doen. Deze cadeaukaarten zijn een jaar lang geldig vanaf de datum van uitgifte.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Pathé thuis. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Pathé thuis en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Pathé thuis? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Pathé thuis! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Pathé thuis

Pathé thuis

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.