3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  2
  Slechte ervaring Paulcamper
  Mijn vrouw en ik hadden een camper gehuurd via Paul Camper van een verhuurder uit Numansdorp.
  Volgens het contract van Paul liep de huurtijd van 9 september 2023 12.00 uur tot en met 17 september 2023 12.00 uur.
  Als eerste zei de verhuurder: happy holiday (Numansdorp)bas vliegenthart
  Buerstner aviano i728 g.
  dat we de camper op konden halen om 13.00 uur. 1 uur later dan het contract zei.
  Aangekomen kregen we een ellenlange uitleg te horen en lijsten werden ingevuld en een rondleiding en om 15.30 uur waren we eindelijk klaar, we moesten toen nog naar huis (Rotterdam) om onze spullen in te laden dat was gebeurd om 17.00 uur dus vertrek 4 uur later. Frustratie 1.
  We zijn gekomen tot aan Malmedy België dat was om 20.30 dus 1 vakantie dag was al achter de rug ,zonde naar mijn mening. Frustratie 2
  1e nacht off-grid . Geen problemen ook omdat het weer goed was en warm s nachts.
  Volgende dag naar Saarburg gereden en daar de camper op een plek bij een stroompunt neer gezet en aangesloten munten erin en alles draaide.
  We zijn op de fiets gestapt en zijn een paar uur gaan fietsen.
  Terug gekomen bij de camper zagen wij dat de stroom uit was, gas uit, en 40 gr warm in de camper dus konden we alles wat we de vorige dag hadden gekocht zuivel vlees ect. weggooien.
  Ik ben toen een paar uur bezig geweest om het euvel te zoeken, de verhuurder gebeld maar die kon eigenlijk ook geen uitsluitsel geven. In de
  avond weer alles uit …stroom , gas en 12 volt ik ben midden in de nacht wel 2 uur bezig geweest om het uit te zoeken en aan te krijgen, ik ben er mee gestopt en de volgende morgen verder gegaan.
  Dit alles heeft gewoon 5 dagen geduurd en het erge is het werd overdag 30 gr maar s nachts was het zo verschrikkelijk koud en geprobeerd de verwarming aan te zetten maar dit lukte dus niet , 5 dagen geen 12 volt ,geen 220 volt ,geen gas ,geen toilet, geen koken ,geen verwarming,geen licht ,geen tv, geen ALLES.
  Ook zij we op een camping weggestuurd omdat onze camper toen hij het eindelijk wel even deed sluiting veroorzaakte. Frustratie 3,4,5.
  Er was niets goed aan deze camper waar ook nog vermeld dient te worden dat de luifel die je overdag dus wel nodig had met 30 gr kapot was . De eigenaar zei dat dit vermeld stond op zijn site ,nou daar is niets van bekend .Hij zei dit pas toen we de Camper ophaalden. Dus dat is leugen 1 ook had hij de 220 volt voorziening uitgeschakeld dus kon je geen gebruik maken onderweg van 220 volt ook dat was niet vermeld en waarschijnlijk zeiden mensen die er verstand van hebben…dat ,dat de reden van de errors van het stroomnet en gas zou kunnen zijn.
  Dan de vele andere gebreken aan deze camper 1 bestuurdersdeur gaat van binnen niet open dat is naar mijn idee gevaarlijk en verboden.2 linker raam elektrisch werkte niet . 3 spiegels verstellen elektrisch ging niet. 4 radio met bluetooth navigatie telefoon werkte niet,want zei de eigenaar daar heb je een code voor nodig van Pioneer, dus niet in te stellen. Wat een onzin verhaal is dit wederom. Bovendien elke zender van de radio bleef maar 5 minuten staan en dan was het weg ,dus maar eigen muziek aangezet.5. De plisse gordijnen aan de rechterkant vloog 2 x open zodat ik de rechterspiegel niet meer kon zien. Levensgevaarlijk.
  6.Dan de properheid van de camper van binnen was nou niet om te noemen schoon we hebben alles opnieuw gereinigd. Matras links stonk ook
  7 Van buiten ziet deze camper eruit of dat die 20 jaar oud is maar in werkelijkheid 12 jaar oud. Is het ooit gereinigd?
  Ik denk nog dat ik de helft van de tekortkomingen van deze camper nog vergeet, maar na het bovenstaande weet men al genoeg dus samenvoegend: Geen stroom, gas,12 volt, radio, navigatie , telefoon, ijskast soms, niet koken , geen koude drank en eten dit alles heeft ons €1087 gekost voor de duur van 7 dagen. Schandalig… een review schrijven bij Paul Camper nee dat gaat niet want dan komt hun verdienmodel in de knoop, alles voor de verhuurder , maar de huurder ...
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Goede ervaring en mooie camper
  Graag deel ik mijn positieve ervaring die ik laatste zomer heb gehad bij Paul Camper. Ik heb via de zoekmachine snel een keurige camper gevonden die precies was wat ik zocht voor mijn reis naar de Ardennen. De vriendelijke eigenaar had enkele vragen en eisen maar daar kwamen we uiteraard uit. De reis was top en de camper heeft zich perfect gehouden. Omdat dit zoveel voordeliger, (en leuker), is dan een eigen camper hebben raad ik iedereen aan die graag de ervaring van reizen met een camper wil hebben maar dit niet direct wil of kan betalen. Dit is een fantastische oplossing en werkt alleen in wederzijds vertrouwens.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

PaulCamper

Bij PaulCamper kunnen mensen terecht voor het vinden en huren van een particuliere camper. Via de website kunnen de beschikbare campers worden gevonden waarna er contact met de verhuurder kan worden gelegd. Als alles naar wens kan worden afgestemd kan er over worden gegaan op de daadwerkelijke verhuur van de camper. Via het zoekformulier op de website kunnen de gewenste startlocatie, ophaal- en afleverdatum worden ingevuld, de website PaulCamper zal dan de beschikbare campers weergeven op basis van een zoekopdracht in het totale bestand van ruim 3000 campers. Contact met de helpdesk van Paul Camper kan via E-mail of Chat op de website. Voor geïnteresseerden kan er worden ingeschreven voor de nieuwsbrief en verder worden beoordelingen van eerdere reizigers verzameld via Trustpilot, daar scoort het platform voor camperverhuur in 2021 gemiddeld 4,4 uit 5 sterren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met PaulCamper. De beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld PaulCamper, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over PaulCamper. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van PaulCamper

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij PaulCamper.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.