2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 4/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  4
  Post is traag
  Ze komen het altijd wel brengen, maar vandaag is de zoveelste keer dat na pas na het beloofde tijdvak langs komen voor de aflevering, dat is niet fijn want dan zit ik altijd langer te wachten dan ze beloven.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

PostNL

PostNL is Nederlands grootste postbedrijf en is een voortvloeisel uit het oudere PTT post, welke ook nog tijdelijk TNT post heeft geheten. Het bedrijf is belast met het uitvoeren van de universele postdienst, wat betekende dat ze tenminste 1000 postkantoren moeten hebben, 8700 brievenbussen en minstens vijf dagen per week post moeten bezorgen. PostNL is daarnaast ook actief in Luxemburg, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met PostNL. De gemiddelde beoordeling van 4/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 2 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over PostNL en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij PostNL? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over PostNL! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk PostNL

PostNL

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.