Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Remitly

Het bedrijf Remitly is een internationale verwerker van betalingen tussen vrijwel alle mogelijke landen in de wereld. Het bedrijf wil een betrouwbare dienst zijn om hun klanten vertrouwen te bieden in de dienstverlening die zij aanbieden. Het geld wordt op een veilige en beschermde manier overgeschreven en er is 24 uur per dag contact mogelijk met Remitly in verschillende talen. Zo kun je ervan verzekerd zijn dat de bedragen die je overschrijft snel aankomen zonder verrassingen. De tarieven en wisselkoersen zijn altijd inzichtelijk via de website, zodat je precies kunt zien welk bedrag je verstuurt en wat Remitly uiteindelijk uitbetaald aan de ontvanger. Nadat je je overschrijving hebt goedgekeurd kun je die live volgen, net als een pakketje, totdat die is aangekomen bij de ontvanger.

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Remitly en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Remitly? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Remitly! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Remitly

Remitly

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.