4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  8
  Aanrader!
  Het aanbod valt een klein beetje tegen, maar de verhalen zijn oprecht boeiend en opwindend. Voor degene die nog twijfelt, je kunt hier prima een proefperiode van 7 dagen nemen, dat is gratis! Vergeet niet op de zeggen op tijd..
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Rouze

Rouze.me is een online streaming service met een specifiek aanbod van luistermateriaal. De gesproken verhalen in de vorm van korte luisterboeken zijn gericht op sensualiteit, spanning en opwinding, maar dan zónder de expliciete beelden. Verhalen van Rouze zijn te beluisteren via de App, maar ook via de website. Rouze geeft op de website aan dat gebruikers hun fantasie kunnen prikkelen en dat ze verrast kunnen worden door de nieuwe verhalen en invalshoeken. Rouze geeft aan dat de gebruikers het verdienen om te genieten en dat de dienstverlening van Rouze hierbij helpt. Een abonnement kan via de website worden afgesloten, tevens is het mogelijk om de service van sexy verhalen gratis uit te proberen alvorens een abonnement te nemen. Klanten die graag meer willen weten over Rouze.me kunnen de website raadplegen, zich inschrijven voor de nieuwsbrief en Rouze volgen op Instagram en Facebook. Ook is er en interessante blog te lezen op de website die gaat over onderwerpen zoals Seks, schaamte, liefde en lust.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Rouze. De gemiddelde beoordeling van 8/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Rouze en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Rouze? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Rouze! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Rouze

Rouze

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.