1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Slechte service bij niet standaard "vragen"
  Zowel destijds bij de Binckbank als ook bij de huidige Saxo bank ben ik degene geweest die de beleggingsportefeuille beheert voor mijn vrouw. Op zich niet vreemd als je getrouwd bent en economie hebt gestudeerd en daar ervaring mee hebt. De communicatie verloopt via de site en o.a. via mijn emailadres. Tot zover geen probleem. Door het overlijden van mijn vrouw probeer ik de portefeuille te verplaatsen naar een nieuw rekeningnummer. Uiteraard heb ik de vereiste verklaring van erfrecht en testamentair executeur naar ze gemaild zodat ze het bewijs hebben dat ik degene ben die de financiële afhandeling van het overlijden van mijn vrouw moet doen, ECHTER ik kan geen nieuwe rekening openen omdat ik bij het opgeven van mijn e-mailadres een bericht krijgt dat ik al sta geregistreerd als mevrouw X (naam van mijn vrouw). Na weer een tijd lang in de wacht te hebben gestaan kreeg ik de oplossing om een nieuw email adres aan te maken. Het is kennelijk niet mogelijk om het opgegeven emailadres voor mijn vrouw even “uit te zetten” zodat ik met mijn gebruikelijke email een nieuwe rekening kan aanvragen en de portefeuille van haar kan laten overboeken naar het nieuwe rekeningnummer. Vervolgens werd ik doorverbonden naar de Salesafdeling die ik echter niet heb “gehaald” omdat ik na een Engelstalig bandje werd weggedrukt. Ik moet helaas concluderen dat het serviceniveau belabberd is en dat ze geen raad weten met niet standaard “uitdagingen”.
  Afgezien van de tijd die ik er mee bezig ben geweest is mijn probleem nog steeds niet opgelost!!!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Saxo Bank

Saxo Bank is een Bank die er voor iedereen is die met vertrouwen wil beleggen en is onderdeel van BinckBank. Een rekening is eenvoudig via de website van home.saxo aan te vragen waarna er een breed scala aan beleggingsmogelijkheden beschikbaar is. Enkele onderwerpen die bij Saxo Bank beschikbaar zijn: Aandelen, ATF’s, Obligaties, Beleggingsfondsen, Opties, Turbo’s en Futures. Via de website kunnen klanten terecht in het helpcenter,  en er kan contact met Saxo Bank worden opgenomen voor hulp en informatie.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Saxo Bank. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van Saxo Bank? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van Saxo Bank. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van Saxo Bank, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van Saxo Bank kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Saxo Bank

Saxo Bank

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.