5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Een perfecte dienst voor een lage prijs.
  Ik gebruik de service van SMTP2Go nu sinds een jaar en heb nog nooit problemen ervaren en inmiddels al duizenden emails gestuurd en ontvangen zonder enige problemen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Werkt perfect en is niet duur.
  Wij gebruiken SMTP2 GO sinds kort en kunnen alleen maar tevreden zijn over de dienstverlening en de software die ze leveren. Het aansluiten op Woocommerce (wordpress) was mega eenvoudig en het werkte eigenlijk direct. Voor weinig geld kunnen we nu enorm veel emails sturen en we weten zeker dat we niet meer als spam worden gemarkeerd, dat was voor ons de voornaamste reden om een goede mailservice in te schakelen. Ontzettend tevreden dus!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

SMTP2GO

SMTP2GO is een wereldwijde e-mail service provider gericht op het vereenvoudigen van het proces van het verzenden van e-mail voor bedrijven van elke omvang. Het bedrijf is gestaag gegroeid en zegt nu meer dan 100.000 klanten wereldwijd te bedienen. Haar missie is het garanderen van een betrouwbare en efficiënte aflevering van transactie- en marketinge-mails, met behoud van een hoog niveau van beveiliging en klantenondersteuning.

Ze streven naar een robuuste infrastructuur die klanten een schaalbare oplossing biedt voor hun e-mailbehoeften. Het platform maakt gebruik van een aantal redundante servers en datacenters op verschillende continenten, waardoor een ononderbroken service en een snellere aflevering van e-mail wordt gegarandeerd. Dit robuuste netwerk helpt ook om een hoog bezorgingspercentage te handhaven door de kans te minimaliseren dat e-mails als spam worden gemarkeerd of door e-mailproviders worden geblokkeerd.

Met de SMTP2GO interface kunnen bedrijven hun e-mailverzendproces eenvoudig beheren. Dit omvat real-time analyses, gedetailleerde rapporten en de mogelijkheid om de afleverstatus van e-mails te volgen. Gebruikers kunnen ook hun e-mailreputatie controleren via het platform, waardoor potentiële problemen kunnen worden geïdentificeerd en aangepakt voordat ze escaleren.

SMTP2GO biedt een scala aan prijsopties om aan de verschillende behoeften van haar klanten te voldoen, van gratis accounts voor kleinere bedrijven tot grote oplossingen op bedrijfsniveau. 

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met SMTP2GO. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van SMTP2GO? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van SMTP2GO. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van SMTP2GO, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van SMTP2GO kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk SMTP2GO

SMTP2GO

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.