4.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  erg netjes
  Werkelijk razendsnel antwoord van Snelleofferte.nl, altijd fijn als ze zo’n naam ook namaken. Verzoeken worden keurig beantwoord en de geselecteerde bedrijven voldeden eigenlijk allemaal.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Zeer snel
  Inderdaad razendsnelle en scherpe offertes gehad voor de traplift van mijn vader.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Snelleofferte.nl

Snelleofferte is een website voor het verkrijgen van een offerte voor met name traplift, platformlift, huislift, watercooler, koffieautomaat, instapbad, gehoorapparaten, scootmobiel, auto-aanpassing en zonnepanelen. Via de site kun je al je wensen aangeven, waarna er verschillende offertes van meerdere aanbieders zullen worden voorgesteld. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. De site biedt enkel de mogelijkheid verschillende offertes te vergelijken, waarna je met de aanbieder contact kunt opnemen. Snelleofferte.nl heeft een trusted shops keurmerk.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Snelleofferte.nl. De beoordeling van 9/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van Snelleofferte.nl? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van Snelleofferte.nl. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van Snelleofferte.nl, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van Snelleofferte.nl kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Snelleofferte.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Snelleofferte.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.