Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Solarplexius

De Zweedse onderneming Sunplex AB is met haar merk Solarplexius gespecialiseerd in op maat gemaakte privacy- en zonwering voor voertuigen, die zij via haar online-aanwezigheid verkoopt. Solarplexius werd in 1988 opgericht in Linköping, Zweden, en heeft reeds aan meer dan 500.000 klanten in twaalf EU-landen geleverd. Voor zijn producten vertrouwt het op precies passende, integraal gekleurde en onbreekbare acrylglasplaten in plaats van op folieoplossingen. Terwijl het mogelijk is om zonder problemen naar buiten te kijken, is het praktisch onmogelijk om in het interieur van het voertuig te kijken. Bovendien vertraagt de oplossing van het bedrijf de opwarming van het voertuiginterieur aanzienlijk. Bovendien is Solarplexius getest en goedgekeurd door de Duitse TÜV. Als u vragen hebt of problemen ondervindt bij de installatie van de vensters, kunt u contact opnemen met de klantendienst van Solarplexius via een Duits telefoonnummer of per e-mail. Zij zijn beschikbaar op weekdagen tussen 9.00 en 13.00 uur en tussen 15.00 en 18.00 uur.

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Solarplexius, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Solarplexius. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Solarplexius

Solarplexius

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.