5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Stempunt

Stempunt is een website die enquetes verzameld voor mensen die hun mening willen geven over bijvoorbeeld organisaties en bedrijven. De verschillende onderzoeken worden uitgevoerd door Motivaction. Doordat bedrijven dit bureau betalen voor hun diensten kan je op StemPunt punten verdienen bij het invullen van een onderzoek. Deze punten kun je vervolgens inlever en voor bijvoorbeeld cadeaubonnen. Hoe meer enquêtes je invult, hoe meer punten je vanzelfsprekend verzamelt en daarmee kun je ook grote cadeaus kopen. Inschrijven als invuller is eenvoudig en kan direct via de website. Daarna kun je beginnen met je mening geven, en je krijgt daar ook direct punten voor terug. Als je het minimum aantal punten hebt gehaald kun je je cadeaubonnen gaan aanschaffen, of bijvoorbeeld een donatie doen aan een goed doel in jouw naam. Een leuke bijkomstigheid kan zijn dat je de uitkomsten van onderzoeken waar jij aan mee hebt gedaan kan terugzien in de krant of in het nieuws.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Stempunt. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Stempunt, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Stempunt, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Stempunt dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Stempunt is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Stempunt

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Stempunt.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.