1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  misleidend en dreigen met AANMANING
  Ik ervaar de site als misleidend en onduidelijk. Wanneer je als jongere voor het eerst een zorgtoeslag aan moet vragen heb je nog weinig kennis van en ervaring met het aanvragen van toeslagen. Enerzijds staat op internet dat het aanvragen van toeslagen bij de belastingdienst niets kost. Anderzijds wanneer je zoekt op google “zorgtoeslag aanvragen” kom je direct op de site toeslagen-aanvraag.nl. Het is dus niet zo gek wanneer je als jongeren op deze site jouw aanvraag regelt. Dat hier kosten aan verbonden zijn, wordt niet duidelijk op de website of in de communicatie vermeld, ook wordt dit niet in de bevestiging genoemd. Wanneer binnen drie weken niet betaald is, ontvangt de aanvrager een mail met als onderwerp AANNAMING waarin dringend verzocht wordt om direct te betalen anders zullen de kosten flink stijgen (van 39,00 naar 57,76 naar een totaalbedrag van € 96,7 in het rood gearceerd). Omdat ik toeslagenaanvraag er op wees dat het hier om een aanvraag van een minderjarige ging gaat
  en dat zonder toestemming van een ouder verboden is om met een minderjarige een overeenkomst af te sluiten, is na veel heen en weer gemail de aanvraag ingetrokken. Dat deze dienst niet telefonisch bereikbaar is, vind ik uitermate klantonvriendelijk en twijfelachtig. Met andere woorden, gewoon via je digiD te toeslagen aanvragen en niet via een bemiddelingsbureau.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Toeslagen Aanvragen

Toeslagenaanvragen.net is een website die tegen betaling helpt toeslagen voor je aan te vragen bij de overheid.  Je kunt er terecht voor huurtoeslag, kinderopvangtoeslag of zorgtoeslag. Via een online programma wordt je aanvraag, wijziging of stopzetting doorgestuurd naar desbetreffende instantie. Daarna ontvang je automatisch binnen 13 weken bericht van de overheid.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Toeslagen Aanvragen. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Toeslagen Aanvragen en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Toeslagen Aanvragen? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Toeslagen Aanvragen! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Toeslagen Aanvragen

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Toeslagen Aanvragen.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.