5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Tungsten Automation

Tungsten Automation, voorheen bekend als Kofax, is een pionier op het gebied van intelligente automatisering en maakt gebruik van bijna vier decennia aan expertise in het transformeren van digitale workflows. De rebranding van het bedrijf naar Tungsten Automation symboliseert de evolutie en toewijding aan het leveren van geavanceerde, AI-gestuurde softwareoplossingen waarmee organisaties complexe, gegevensintensieve workflows efficiënt kunnen automatiseren. De overgang onderstreept het streven van het bedrijf naar uitmuntendheid, aanpassingsvermogen en voortdurende groei, met als doel klanten en partners te ondersteunen bij hun digitale transformatie. De productsuite van Tungsten Automation omvat workflowautomatisering, factuurautomatisering en documentautomatisering en -beveiliging, elk aangedreven door geavanceerde kunstmatige intelligentie en machine learning-technologieën. Deze oplossingen zijn ontworpen om kritieke bedrijfsprocessen te stroomlijnen, zoals onboarding, KYC, claimverwerking, crediteurenworkflows en meer, waardoor de operationele intelligentie, efficiëntie en kosteneffectiviteit worden verbeterd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Tungsten Automation. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Tungsten Automation, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Tungsten Automation, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Tungsten Automation dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Tungsten Automation is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Tungsten Automation

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Tungsten Automation.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.