5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Vastelastenbond.nl

De vastelastenbond.nl is een organisatie met een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Het initiatief om de vastelastenbond.nl op te richten gaat terug in de periode van 2004, op het moment dat de energiemarkt door de Nederlandse overheid werd losgelaten. Dit moest ervoor zorgen dat er voor een lagere prijs betaald moest worden voor energie. Dit was zeker niet het geval en de gebeten hond of honden werd in deze de consumenten. Dat was het sein voor Dirk-Jan Wolfert en Dennis van Druten om een bond op te richten. De missie van deze bond is om onder andere consumenten te verenigen. De vastelastenbond.nl kan gezien worden als een platform die ernaar streeft om consumenten in staat te stellen om te kunnen besparen op de vaste lasten. Hierbij kun je denken aan de vaste lasten zoals energierekening en de kosten voor tv/internet en bellen. Door de diensten van de vastelastenbond.nl kunnen consumenten elk jaar overstappen naar het voordeligste contract. Bij de vastelastenbond.nl staan 20 medewerkers klaar om je te voorzien van deskundig advies. Een afspraak maken kan altijd via de website van vastelastenbond.nl. Op de hoogte blijven van de verschillende updates kan eenvoudig door je op te geven om het nieuwsbrief te ontvangen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Vastelastenbond.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van Vastelastenbond.nl? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van Vastelastenbond.nl. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van Vastelastenbond.nl, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van Vastelastenbond.nl kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Vastelastenbond.nl

Vastelastenbond.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.