5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

VeePN

VeePN is een virtual private network (VPN)-dienstverlener die zijn gebruikers een veilige en private internetverbinding biedt. Het bedrijf werd opgericht in 2017 en heeft zijn hoofdkantoor in Panama, waarschijnlijk omdat het land geen verplichte wetten voor het bewaren van gegevens heeft. VeePN biedt zijn gebruikers toegang tot meer dan 2500 servers in meer dan 50 landen, waardoor ze geobeperkingen kunnen omzeilen en toegang krijgen tot inhoud die mogelijk in hun regio wordt geblokkeerd. De VPN-dienst van VeePN is ontworpen om de online privacy en veiligheid van gebruikers te beschermen door hun internetverkeer te versleutelen en hun IP-adres te verbergen. Dit maakt het voor derden zoals ISP’s, overheidsinstanties of hackers moeilijk om hun online activiteiten te monitoren. VeePN gebruikt geavanceerde encryptie protocollen zoals AES-256 en OpenVPN om de veiligheid van de gegevens van haar gebruikers te garanderen. VeePN biedt haar gebruikers een aantal functies, waaronder een kill switch die de gebruiker automatisch de verbinding met het internet verbreekt als de VPN-verbinding wordt verbroken, waardoor datalekken worden voorkomen. Ze bieden ook een strikt no-logging beleid, wat betekent dat ze geen logs bijhouden van de online activiteiten van hun gebruikers. VeePN ondersteunt meerdere apparaten en platforms, waaronder Windows, macOS, Android, iOS en Linux, en biedt zijn gebruikers 24/7 klantenondersteuning.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met VeePN. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld VeePN, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over VeePN. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk VeePN

VeePN

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.