1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(5 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 5
 1. Beoordeling:

  2
  Pakketpunt tussenwoning
  Overlast pakketpunt in woonwijk. Overal worden de auto’s geparkeerd, zelfs midden op de weg. Kunnen in de wijk onze eigen auto niet eens parkeren en dat van 4 tot 9 uur maandag tot vrijdag.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  package didn't left the VIATIM point
  Track and trace code shows that my package hasn’t left the ViaTim parcel point located on Elzenstraat 38-1 Amsterdam for already one week! I haven’t received any information regarding whether the package was stolen or how it got lost.

  Every time I try to call customer service, I have to wait at least 10 minutes, and then no one is able to help me. DPD told me to contact ViaTim, and ViaTim told me to contact DPD. It’s incredibly frustrating.

  Additionally, ViaTim advised me to use WhatsApp, but I haven’t received a response to my message for several days.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Wat slecht!
  Ik wilde graag klant worden met mijn webwinkel. Eerst geprobeerd te bellen, telkens bericht “u bent de eerst wachtende” na 20 minuten maar opgehangen. Op mijn aanmelding via de site na 4 dagen nog steeds geen reactie. Ze willen blijkbaar geen nieuwe klanten? Wat een hopeloos slecht bedrijf. Ik ga ergens anders naartoe voor mijn pakketten.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Buurtpunt weggehaald
  Over het buurtpunt zijn best wel wat klachten geweest. En nu is het buurtpunt weg. De klagers hebben hun zin.

  Dat hiermee heel veel mensen zijn gedupeerd die wel blij waren dat ze niet naar het volgende pakketpunt hoefden te reizen dat 7(!) Km verderop ligt, dat doet voor de klagers en voor ViaTim niet terzake.

  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  Slecht bereikbaar
  Het maakt niet uit hoe laat je bent, je moet minstens 15 tot 30 minuten aan de telefoon hangen wil je iemand spreken. Op WhatsApp reageert niemand…. echt een verschrikking
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

ViaTim.nl

ViaTim verbindt wijkbewoners onderling met elkaar door netwerken te creëren waar consumenten hun pakketjes kunnen verzenden, ophalen en retourneren. Met dit concept wordt meer verbinding gecreëerd in wijken doordat mensen bij elkaar komen op een ViaTim punt. Zo’n punt is een buurtgenoot die overdag thuis is, wie wat extra geldt verdient per verwerkt pakket. Zo wordt ook de CO2-uitstoot omlaag gebracht door het aantal pakketbussen die rondrijden te verminderen. Met deze gedachte is de oprichter Michiel Nieuwkerk in 2016 begonnen met het ontwikkelen van ViaTim. Via Whatsapp, telefoon en e-mail is ViaTim op elke doordeweekse dag tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar voor vragen, klachten en/of opmerkingen. Overigens is het bedrijf in Rotterdam gevestigd.Het grootste doel van ViaTim is duurzaamheid, efficiëntie en verbinding in wijken verhogen door buurtgenoten op één centraal punt pakketten op te laten halen en te laten verzenden en retourneren. Dit is ook handig voor mensen die niet thuis zijn op het moment dat een pakket bezorgd wordt, waardoor een pakketbusje eveneens niet voor niets rijdt. Voor alle ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het bedrijf ViaTim kun je ze ook volgen op sociale media, namelijk via Facebook, Twitter en YouTube.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met ViaTim.nl. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 5 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over ViaTim.nl en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij ViaTim.nl? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over ViaTim.nl! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van ViaTim.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij ViaTim.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.