2.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 4.7/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  Waardeloze app die om de haverklap stopt
  Waardeloze app. Zelfs 1 * is nog teveel. De app stopt om de haverklap. Moet je weer opstarten en krijg je eerst weer een aantal reclames. Om vervolgens op exact hetzelfde punt weer te stoppen. Dwz dat de app binnen 1 minuut weer stopt en je weer opnieuw kunt opstarten en de reclame door moet. Dus dan maar stukje vooruit voorbij dat punt. Mis je stukje film.
  Héél opmerkelijk is dat de app NOOIT stopt in de reclame.
  We beginnen ons af te vragen of dit niet vooropgezet is, want nu krijgen kijkers elke keer als die app stopt weer 2 of 3 reclames voor hun kiezen en dat is kassa! voor Videoland. Soms kijken we meer reclame dan film. Zeer zeer irritant.
  En we zijn niet de enige die klagen en dat al gedurende langere tijd. Geen actie van Videoland. Echt waardeloos. Sowieso waardeloos dat je zelfs met een betaald abbo die shit reclames krijgt.
  Nog de 2 laatste afleveringen van onze serie en dan kappen we ermee. Dag Videoland. We gaan weer lekker Netflixen en gooien deze shit app eraf.
  Niet aan beginnen dus. Alleen maar ergernis waar je nog voor betaald ook.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Ze bedonderen de boel
  Gratis 1 maand Videoland in het babypakket. Prima! Vervolgens tijdig opgezegd. Daarvoor is bewijs middels een bevestigingsmail en op de account staat “Je abonnement is stopgezet. Je abonnement verloopt op juli 2022”. Maar vervolgens krijgen we nog facturen voor augustus en september. Videoland geeft geen reactie op het bewijs en blijft aanmaningen sturen want volgens hun is het abonnement nooit opgezegd. Dergelijke verhalen heb ik inmiddels meer gehoord. Mensen dit is een verschrikkelijk bedrijf.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Nieuwe series!
  Ik heb Videoland aangeschaft naast dat ik ook Netflix heb omdat Netflix soms niet zovele nieuwe series heeft. Op videoland staan hele andere dingen, dus het is zéker geen overbodige luxe om het allebei te hebben wanneer je veel series kijkt! Wat mij betreft is Videoland een aanrader.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Videoland

Videoland is een streamingdienst voor films en series, afkomstig uit het binnen- en buitenland. De dienst is per abonnement af te sluiten en biedt een variërend assortiment van duizenden films en series. Naast reguliere films en series is het ook mogelijk om Live en Replay TV te kijken op Videoland. Er kan gebruik worden gemaakt van de streamingdienst op praktisch ieder apparaat, zoals telefoons, tablets, computers, TV’s en andere mogelijkheden. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar van klein naar groot waarbij onder andere het aantal schermen waarop tegelijkertijd kan worden gekeken ophoog gaat. Er kunnen met uitzondering van het goedkoopste abonnement series en films worden gedownload zodat deze onderweg kunnen worden bekeken zonder dat daar een actieve internetverbinding voor nodig is. De klantenservice van Videoland is bereikbaar gedurende de hele week via chat en telefoon.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Videoland. De beoordeling van 4.7/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 2.35 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Videoland, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Videoland. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Videoland

Videoland

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.