1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  2
  Neppe opdrachten
  Het lijkt net alsof dit soort offerte platformen neppe opdrachten plaatsen zodat jij betaald voor de leads en zij het lekker in hun zak kunnen stoppen.

  Leads nooit bereikbaar.

  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Als ik nul sterren kon geven dan had ik dat gedaan!
  Leads zijn niet bereikbaar, slechte klantenservice en denken niet met je mee. Afspraken gemaakt om de openstaande bedragen te voldoen en daarna geen zaken meer te doen met elkaar.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

WebsiteOffertes

Het bedrijf Websiteoffertes.nl is een platform dat dienstverleners en professionals linkt met klanten en mensen die op zoek zijn naar bepaalde dienstverlening op het gebied van website ontwikkeling, content creatie of andere diensten. De service van Websiteoffertes.nl houdt in dat je een vrijblijvende aanvraag kunt indienen via de website van het platform. Zij linken vervolgens deze aanvraag met de meer dan 50 professionals die zijn aangesloten bij het platform. De best mogelijke matches worden gemaakt en de aanvrager ontvangt meerdere vrijblijvende offertes om te kunnen vergelijken. De dienstverlening is groeiende en er zijn al duizenden aanvragen ingediend die hebben geleid tot een groot aantal succesvol uitgevoerde opdrachten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met WebsiteOffertes. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van WebsiteOffertes, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van WebsiteOffertes, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij WebsiteOffertes dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar WebsiteOffertes is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk WebsiteOffertes

WebsiteOffertes

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.