1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Niks van waar
  Helaas klopt er niks van. Ze garanderen de prijs als je de website invult maar als je er eenmaal bent krijg je 30% minder dan ze je eerst garandeerde dus zeer valse voor lichting
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

WijKopenAutos.nl

Het verkopen van een auto is voor veel mensen een ingewikkeld proces waar ze niet op zitten te wachten. Om dat eenvoudiger te maken is dit platform ontwikkeld waar mensen hun auto eenvoudig kunnen aanbieden. Vervolgens worden alle gegevens van de auto zo goed mogelijk verwerkt en wordt een prijsaanbod gedaan. Als dit aanbod wordt geaccepteerd kan de auto direct naar één van de aangesloten vestigingen worden gebracht voor het afronden van de transactie. Als de prijs niet naar tevredenheid is hoeft deze niet te worden geaccepteerd. De aangesloten autobedrijven worden naar eigen zeggen regelmatig gecontroleerd zodat de ervaring zo soepel mogelijk verloopt. De website is inmiddels in meer dan 10 Europese landen actief. Voor vragen of meer informatie is er een klantenservice beschikbaar die daarbij kan helpen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met WijKopenAutos.nl. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van WijKopenAutos.nl? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van WijKopenAutos.nl. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van WijKopenAutos.nl, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van WijKopenAutos.nl kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van WijKopenAutos.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij WijKopenAutos.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.