1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Verkeerd geïnformeerd
  Via google werd er aangegeven dat er een locatie in Landsmeer was. Website was erg druk en onduidelijk, uiteindelijk is het gelukt om een behandeling aan te klikken en deze moest ik eerst afrekenen en daarna kon ik pas de agenda zien. Uiteindelijk betaald en via de mail de agenda kunnen openen.

  Bleek het dat er alleen een locatie in Rotterdam is en helemaal niet in Landsmeer. Ik ben dus foutief geïnformeerd en via de pagina waar ik een behandeling kon kiezen en de mail ook geen duidelijkheid over de beschikbare locaties. Als ik dit vooraf wist had ik nooit al betaald.

  Ik krijg mijn geld niet terug door dit foutje die mede komt door de zeer slechte website en foutieve info op google. Erg onprofessioneel en helemaal niet coulant. Zeer ontevreden en ik raad dit bedrijf niemand aan.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Witgebit Nederland

Vrijwel iedereen vindt het hebben van mooie witte tanden belangrijk en wenselijk. Toch lopen heel veel mensen rond met een verkleurd gebit of met gele tanden. De diensten van Witgebit Nederland willen er voor zorgen dat het bleken van je tanden voor iedereen bereikbaar is. Dat doen zij onder andere met hoge kortingen op behandelingen, en een garantie op het resultaat. Er staan op de website van Witgebit zeer veel verhalen, foto’s en filmpjes van mensen die de behandeling al hebben gedaan. Je kunt zelf kiezen of je een klein beetje wittere tanden wilt, of dat je kiest voor een ultra wit gebit dat erg opvalt. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 8 jaar ervaring en kan daardoor leunen op duizenden reviews op verschillende platformen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Witgebit Nederland. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Witgebit Nederland, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Witgebit Nederland. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Witgebit Nederland

Witgebit Nederland

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.