4.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8.7/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  8
  Tevreden
  Nette leasemaatschappij, al jaren klant en zal dit nog jaren blijven hopelijk
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Goed
  Goede private lease aanbieding, contact kan alleen wel iets sneller wat mij betreft.
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Super lease
  Geweldige partij die de lease leuk en makkelijk maakt. Ophalen auto was een feestje en klantgerichtheid is super geregeld.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Wittebrug Lease

Wittebrug Lease is een van de middelgrote leasemaatschappijen op de markt. Het bedrijf gaat voor zorgeloze en flexibele contracten, waarbij de maandelijkse kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Het gehele bedrijf zorgt hierbij altijd voor een klantgerichte benadering. Daarom wordt er altijd gekeken naar de wensen van de klant. Ook de transparante voorwaarden zijn hier een bewijs van. Je kunt daarom altijd een auto vinden, voor iedere mogelijke periode en in ieder model. Wittebrug Lease heeft uitsluitend ervaren medewerkers in dienst. Deze medewerkers kunnen jou altijd helpen om de beste keuze te maken. Ook is er een automatiseringssysteem beschikbaar, waardoor er altijd inzicht in de stand van zaken is. Je kunt hierdoor zelf ook altijd inzicht krijgen in het verbruik. Alles wordt altijd transparant met jou gecommuniceerd en er komen geen onverwachte kosten op jouw pad wanneer je een contract aangaat.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Wittebrug Lease. De beoordeling van 8.7/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.35 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van Wittebrug Lease? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van Wittebrug Lease. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van Wittebrug Lease, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van Wittebrug Lease kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Wittebrug Lease

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Wittebrug Lease.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.