5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Yohn

Yohn is een cloud-gebaseerde oplossing die URL-verkortingsdiensten op maat levert. De software stelt bedrijven en particulieren in staat om korte links te maken, te delen en te analyseren met behulp van hun eigen merkdomeinen, waardoor de zichtbaarheid van het merk en de betrouwbaarheid van de link toeneemt. Gebruikers van Yohn hebben meer controle over hun korte URL’s, wat handig is als een link verloopt of defect raakt. Het platform speelt in op de groeiende behoefte aan beknopte en aantrekkelijke URL’s in sociale media en andere digitale communicatie. Yohn beweert een alternatief te bieden dat niet alleen de esthetiek stroomlijnt, maar ook bijdraagt aan effectieve berichtgeving. De kracht van Yohn gaat verder dan het inkorten van URL’s. Ingebouwde analysetools geven gebruikers inzicht in wie, wanneer, waar en hoe op hun links klikt. Deze gedetailleerde gegevens kunnen worden gebruikt om strategische beslissingen te nemen en communicatie effectiever te maken. Yohn.io is gebouwd op Amazon AWS-services en profiteert van hun toonaangevende uptime en robuuste gegevensverwerking. Als gevolg hiervan levert Yohn snelle prestaties, met een naar verluidt korte verwerkingstijd van verzoeken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Yohn. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Yohn en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Yohn? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Yohn! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Yohn

Yohn

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.