4.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Vakman met verstand van zaken
  Silvio is creatief, vriendelijk, heeft verstand van zaken en loopt altijd een stapje voor.
  Wij waren op zoek naar een bedrijf dat ons ging helpen bij onze online vindbaarheid.
  Naar een tijdje zoeken kwamen wij uit bij Silvio van Zazou totaal, hiervan hebben wij geen seconden spijt.
  Silvio ontving ons met een bakje koffie op zijn kantoor. Hij had online onderzoek gedaan en toonde tijdens deze afspraak ons het rapport en hij deed ons een aantrekkelijk voorstel om onze vindbaarheid te verhogen. Silvio heeft voor ons een nieuwe website gemaakt en alle teksten herschreven. Helaas hadden wij wat struggels met de oude webdesigner en kon onze nieuwe website hierdoor niet online. Hier heeft Silvio het stokje van ons over genomen en hij is erin geslaagd om de website vanaf toen binnen 24 uur online te krijgen. Wij hebben inmiddels zo veel vertrouwen in Silvio en zijn team dat wij een SEO rankings jaarprogramma hebben afgesloten. In onze ogen is Silvio een echte vakman met verstand van zaken, wij zijn meer dan tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat en raden ZAZOU totaal bij iedereen aan!
  Bedankt Silvio en het team!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
  1. Beste Yvonne en Mike,

   Ik ben zeer geraakt door jullie mooie en inhoudsvolle beoordeling. Mooi om te lezen dat jullie het werk van mij en mijn team zeer waarderen. Dankzij onze 17 jaar ruime ervaring zijn wij in staat om ondernemers professioneel online zichtbaar te maken. En ja waarderen het zeer dat jullie voor ons hebben gekozen. De nieuwe en mooie website is inmiddels online en nu gaan we ervoor zorgen dat hij straks ook goed vindbaar zal zijn in de zoekmachines, zoals Google en Bing.

   Lieve groetjes van het ZazouTotaal team
   Silvio, Marcel en Heidi

   0

   0

   Je hebt al gestemd!

 2. Beoordeling:

  8
  Betrouwbare partner in webdesign
  Silvio heeft de bouw van onze website overgenomen van een andere partij, waar we niet zo’n fijne ervaringen mee hadden gehad. Silvio heeft zijn daden bij zijn woord gevoegd en een prachtige site voor ons gebouwd.
  Ondanks dat hij met een lastig ontwerp van onze designer moest werken, ging hij de uitdaging aan, met uitstekend resultaat.

  Silvio is klantgericht, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

ZazouTotaal

Veel professionals in het MKB hebben een website nodig. Opdrachtgevers vinden je vooral online, waar een eigen website een visitekaartje is naar de buitenwereld. Het is echter wel van belang dat deze website goed werkt en er professioneel uitziet. Je kunt immers maar één keer een eerste indruk maken. ZazouTotaal is een Online Marketing en Webdesign bureau uit Helmond. Zij werken voornamelijk met klanten uit het MKB, om te zorgen dat zij online optimaal gevonden worden. Dit doen ze onder anderen met het ontwikkelen en creëren van een professionele website of webshop. Daarnaast helpen ze hun klanten met de online marketing en het grafisch design. Door dit totaalpakket aan diensten kunnen ondernemers met hun opdrachten van begin tot eind terecht bij ZazouTotaal. Eigenaar Silvio heeft zeer veel ervaring en een groot netwerk aan specialisten. Via de website van het bedrijf kun je in de Portfolio het eerdere werk bekijken van dit bureau. Bij interesse kan altijd vrijblijvend een kopje koffie worden gedronken op het kantoor in Helmond, of contact worden gezocht via de mail, telefoon en live-chat.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met ZazouTotaal. De beoordeling van 9/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij veel dienstverleners ga je een samenwerking voor langere tijd aan. Ben jij benieuwd wat anderen van ZazouTotaal vinden of vonden en of zij betrouwbaar te werk gaan? Lees dan de onafhankelijke reviews om een goed beeld te krijgen van ZazouTotaal. Bijvoorbeeld over de service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ook of de functionaliteit goed bevalt kun je hierin goed beoordelen.

Heb jij een ervaring met ZazouTotaal en wil je deze graag delen met andere potentiele klanten? Die kun je hier schrijven, we nodigen je uit dit zo uitgebreid mogelijk te doen om het platform zo nuttig mogelijk te maken. Echte onafhankelijke reviews zijn namelijk schaars, maar voor het vormen van een goede mening over ZazouTotaal voordat je klant wordt is het wel een zeer goede methode.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van ZazouTotaal

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij ZazouTotaal.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.