Gemiddelde beoordeling:
8
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
8
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
8
10
1Review

ZazouTotaal

Veel professionals in het MKB hebben een website nodig. Opdrachtgevers vinden je vooral online, waar een eigen website een visitekaartje is naar de buitenwereld. Het is echter wel van belang dat deze website goed werkt en er professioneel uitziet. Je kunt immers maar één keer een eerste indruk maken. ZazouTotaal is een Online Marketing en Webdesign bureau uit Helmond. Zij werken voornamelijk met klanten uit het MKB, om te zorgen dat zij online optimaal gevonden worden. Dit doen ze onder anderen met het ontwikkelen en creëren van een professionele website of webshop. Daarnaast helpen ze hun klanten met de online marketing en het grafisch design. Door dit totaalpakket aan diensten kunnen ondernemers met hun opdrachten van begin tot eind terecht bij ZazouTotaal. Eigenaar Silvio heeft zeer veel ervaring en een groot netwerk aan specialisten. Via de website van het bedrijf kun je in de Portfolio het eerdere werk bekijken van dit bureau. Bij interesse kan altijd vrijblijvend een kopje koffie worden gedronken op het kantoor in Helmond, of contact worden gezocht via de mail, telefoon en live-chat.

Schrijf jij ook een review?

Bij veel dienstverleners ga je een samenwerking voor langere tijd aan. Ben jij benieuwd wat anderen van ZazouTotaal vinden of vonden en of zij betrouwbaar te werk gaan? Lees dan de onafhankelijke reviews om een goed beeld te krijgen van ZazouTotaal. Bijvoorbeeld over de service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ook of de functionaliteit goed bevalt kun je hierin goed beoordelen.

Heb jij een ervaring met ZazouTotaal en wil je deze graag delen met andere potentiele klanten? Die kun je hier schrijven, we nodigen je uit dit zo uitgebreid mogelijk te doen om het platform zo nuttig mogelijk te maken. Echte onafhankelijke reviews zijn namelijk schaars, maar voor het vormen van een goede mening over ZazouTotaal voordat je klant wordt is het wel een zeer goede methode.

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  8
  Betrouwbare partner in webdesign
  Silvio heeft de bouw van onze website overgenomen van een andere partij, waar we niet zo’n fijne ervaringen mee hadden gehad. Silvio heeft zijn daden bij zijn woord gevoegd en een prachtige site voor ons gebouwd.
  Ondanks dat hij met een lastig ontwerp van onze designer moest werken, ging hij de uitdaging aan, met uitstekend resultaat.

  Silvio is klantgericht, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.