5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Leuk assortiment
  Het assortiment is ontzettend groot, ik denk dat ik zomaar een uur heb doorgebracht in de webshop. Daarna heb ik een redelijk grote bestelling geplaatst en die is foutloos geleverd. Ik ben heel tevreden en blij met de producten, die zien er goed en netjes uit.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

1001Hobbies

De webshop van 1001hobbies is samengesteld voor en door mensen die met veel passie hun hobby uitoefenen. Het gaat hierbij vooral om modelbouw, schaalmodellen en miniaturen. Het assortiment is zeer groot en divers, zodat liefhebbers en fanatiekelingen vaak terugkomen om de nieuwste ontwikkelingen binnen hun hobbygebied te checken. Er zijn schaalmodellen te koop van vele filmreeksen, franchises en series. Ook kun je aan de slag met modellen die nog volledig gebouwd, geverfd en gemonteerd moeten worden. Zo kun je grote schaalmodellen kopen van Dungeons & Dragons, maar kun je ook bij 1001hobbies terecht voor miniatuurtreinen of scheepsmodellen waar honderden uren werk inzitten. Het bedrijf geeft aan de ze meer dan 15.000 producten direct uit voorraad kunnen leveren, en een nog veel groter aantal artikelen is op bestelling te leveren. Hierdoor kun je eindeloos plezier beleven met jouw hobby. Voor een overzicht van alle onderwerpen, thema’s en merken die worden aangeboden kun je de webshop bezoeken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met 1001Hobbies. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij 1001Hobbies met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je 1001Hobbies een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij 1001Hobbies deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van 1001Hobbies kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij 1001Hobbies laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk 1001Hobbies

1001Hobbies

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.