5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

123Vloerkleed.nl

123vloerkleed is een online winkel gespecialiseerd in een assortiment vloerbedekking geschikt voor verschillende woonruimtes. 123vloerkleed speelt in op verschillende esthetische voorkeuren en biedt een breed assortiment tapijten, van luxueus en hoogpolig tot laagpolig en jute. Voor mensen met een voorliefde voor specifieke ontwerpen omvat de collectie van de winkel stijlen variërend van vintage, industrieel en Scandinavisch tot onder andere Perzisch, Berbers en Boheems. 123vloerkleed biedt ook tapijten voor buitengebruik, waaronder tuinkleden en balkonkleden. 123vloerkleed streeft ernaar de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden en is er trots op producten aan te bieden die kwaliteit combineren met betaalbaarheid. Bovendien werkt het merk zijn assortiment voortdurend bij om in te spelen op de laatste trends op het gebied van vloeren, zodat klanten toegang hebben tot eigentijdse en stijlvolle keuzes.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met 123Vloerkleed.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling zijn een aantal dingen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste is de betrouwbaarheid van het bedrijf waar jij wilt gaan kopen. Kan ik 123Vloerkleed.nl wel vertrouwen, houdt 123Vloerkleed.nl zich aan de afspraken en zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen of kortingscodes wel echt bij 123Vloerkleed.nl? De beste manier om hierachter te komen is het lezen van de onafhankelijke reviews.

Voor het krijgen van een betrouwbaar beeld over 123Vloerkleed.nl is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de reviews echt zijn. De reviews die wij verzamelen worden daarom zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Vaak lees je online reviews die of te positief of te negatief zijn, omdat het platform een belang heeft bij het bedrijf. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor je bij ons leest wat echte klanten echt vinden van 123Vloerkleed.nl. Ook als jij een echte ervaring hebt met 123Vloerkleed.nl nodigen we je uit deze te delen met andere consumenten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk 123Vloerkleed.nl

123Vloerkleed.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.