5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Heerlijk vlees en perfect verzorgd
  Onze bestelling voor 8 personen gourmetten was perfect verzorgd door a tot z. Inderdaad zat alles erbij, inclusief gourmetstel. Het vlees was zeer uitgebreid, er was genoeg, en het was ontzettend lekker, in ieder geval veeeeel beter dan die schotels van de supermarkt. Omdat ze je naderhand ook veel werk uit handen nemen door de afwas weer mee te nemen is dit een zorgeloze manier van gourmetten. Top dus!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

A-Z Gourmetten

A-Z Gourmetten service is een volledig verzorgde service met betrekking tot de levering van Gourmet schotels en pakketten. In het assortiment van de aanbieder zitten vele menu’s waaronder een Mixed Gourmet Menu, een Deluxe Gourmet Menu, een Vis Gourmet Menu en een Vegetarisch Gourmet Menu. Ook voor grote groepen is het mogelijk om een Gourmet service af te nemen bij A-Z Gourmetten.nl. Een bestelling wordt de volgende dag al bezorgd mits er voor 13:00 uur besteld is, daarnaast worden alle benodigdheden voor het gourmetten ook meegeleverd en wordt dit achteraf weer meegenomen, klanten hoeven dus zelf geen afwas de doen. Op de website van A-Z Gourmetten.nl is een Blog te lezen en staan de antwoorden op de meest gestelde vragen over de dienstverlening. Verder kan er natuurlijk contact worden opgenomen met de klantenservice via email, contactformulier en telefoon. Klanten die graag tips en tricks voor gourmetten in hun E-mail ontvangen kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief., ook kan A-Z Gourmetten.nl op sociale media worden gevolgd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met A-Z Gourmetten. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De beoordelingen over een bedrijf van andere klanten geven het beste beeld voor jou als potentiële klant. Het is belangrijk dat reviews echt onafhankelijk zijn, zoals bij Real Reviews het geval is. Alleen zo kun je echt zeker weten dat de informatie die jij leest betrouwbaar en echt is. Zo kun je bepalen of A-Z Gourmetten is wat jij zoekt voor jouw aankoop.

Soms kan het lastig zijn door de bomen het bos te zien en weet je niet meer of bijvoorbeeld een bedrijf met een mooie kortingscode ook betrouwbaar is en de juiste service en garantie biedt. Lees daarom altijd eerst de reviews van andere voor een compleet en helder beeld van een bedrijf, voordat je iets besteld of een aankoop doet. Zo wordt goedkoop geen duurkoop en kan je snel genieten van je aankoop.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk A-Z Gourmetten

A-Z Gourmetten

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.