5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Goedkoop, maar toch een goede ervaring.
  Door de zeer lage prijs was ik sceptisch of alles wel goed zou komen. Omdat ik vind dat je het ook moet delen als iets goed gaat, schrijf ik hier een review. Ondanks de zeer lage prijs, neemt het bedrijf gewoon zijn verwantwoordelijkheid. De gehele bestelling is van begin tot eind zonder enige problemen verlopen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Goede deal!
  Ik heb een uitje geboekt via de actie van de dag website. Ik was bang dat misschien een soort uitgeklede versie werd aangeboden maar we hebben de dag van ons leven gehad. Bedankt actievandedag en tot een volgende keer zeker weten!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Actie van de Dag

Actievandedag is een site van Emesa, welke bijvoorbeeld ook eigenaar is van Vakantieveilingen. Actievandedag is een deal site die elke dag nieuwe deals online zet in samenwerking met reisaanbieders, pretparken, hotels, wellness-aanbieders, restaurants en andere partners.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Actie van de Dag. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Actie van de Dag of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Actie van de Dag al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Actie van de Dag te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Actie van de Dag, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Actie van de Dag

Actie van de Dag

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.