5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  goed initiatief, ik doe mee
  Wat een goed initiatief, zolang ik hier mijn spullen kan halen kan ik meehelpen aan een afvalvrije wereld, ga zo door!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Arkive

De webwinkel Arkive is ontstaan met de missie om de wereld te verbeteren door middel van afvalbesparing te realiseren. De website heeft zich gericht op grote bedrijven en merken waar een afvalstroom onvermijdelijk is, de winkel Arkive zorgt dat de producten die verloren zouden zijn gegaan bij die bedrijven toch nog in de markt kunnen komen. De manier waarop Arkive dit doet is door onverkochte producten van derde partijen alsnog aan te bieden. Daarnaast worden imperfecte producten verkocht, hier kan worden gedacht aan een beschadigde verpakking of omhulsel, in alle gevallen is het daadwerkelijke product nog in orde en volledig bruikbaar. Andere vormen van producten die Arkive weer in het assortiment opneemt zijn: Geannuleerde productlijnen, Limited Editions, Geannuleerde Pre-series, Geannuleerde consumentenbestellingen en producten waarvan de “ten minste houdbaar tot” datum in zicht komt, echter waar het product nog steeds bruikbaar is. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Arkive om zich aan de sluiten bij de movement: Fight waste!

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Arkive. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over Arkive om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van Arkive.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Arkive

Arkive

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.