5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Artli.nl

Artli is een gespecialiseerde dienst die handgetekende digitale illustraties op maat maakt van huizen, kantoren of commerciële ruimtes. Deze illustraties worden op maat gemaakt voor elke klant, waardoor elk stuk uniek en persoonlijk is. Artli biedt een eenvoudig bestelproces in drie stappen dat begint met het uploaden van een foto, die afkomstig kan zijn uit een persoonlijke collectie of van platforms zoals Google Streetview. De klant keurt vervolgens een ontwerp van de illustratie goed, zodat eventuele specifieke verzoeken of aanpassingen worden behandeld voordat de illustratie definitief wordt gemaakt. Na goedkeuring wordt het uiteindelijke kunstwerk afgedrukt en geleverd, met de optie om de illustratie in te lijsten in een luxe zwarte lijst voor een verbeterde presentatie. Artli positioneert zichzelf als een doordacht en stijlvol cadeau, of het nu voor persoonlijk gebruik is of als relatiegeschenk.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Artli.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Artli.nl en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Artli.nl laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Artli.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.