5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Autobandenmarkt.nl

Autobandenmarkt.nl is onderdeel van het Duitse bedrijf Delticom AG. Delticom AG is de grootste online bandendealer van Europa en is ook op markten buiten Europa actief. Delticom AG bestaat al sinds het jaar 1999 en had in het jaar 2020 177 mensen in dienst. Op de webshop van autobandenmarkt.nl is het mogelijk om banden te zoeken op basis van de maat of op basis van het autotype. Ook biedt men in de online winkel diverse soorten wielen en velgen aan en kun je er banden aanschaffen voor vrachtwagens, aanhangwagens, caddie-wagens, graafmachines en meer. De webshop van het bedrijf autobandenmarkt.nl draagt het Michelin Approved Website keurmerk en het Continental Approved Webshop keurmerk. De klantenservice van de online winkel is op maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 22.00 uur telefonisch beschikbaar. Het is bij autobandenmarkt.nl mogelijk om de bestelde producten binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren aan de aanbieder.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Autobandenmarkt.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Autobandenmarkt.nl en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Autobandenmarkt.nl? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Autobandenmarkt.nl! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Autobandenmarkt.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Autobandenmarkt.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.