5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Prima afhandeling, goed onderdeel.
  Zo geïnstalleerd en het onderdeel werd snel geleverd. Helemaal prima dit.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Autoparts24

Autoparts24 is Europa’s grootste marktplaats voor tweedehands auto-onderdelen. Het platform bedient een breed scala aan populaire automerken en beschikt over een uitgebreide inventaris van meer dan 2,5 miljoen unieke auto-onderdelen. Een belangrijk kenmerk dat Autoparts24 onderscheidt van andere platforms is de nauwgezette aandacht voor kwaliteit. Elk onderdeel, dat voornamelijk afkomstig is van gedemonteerde auto’s, ondergaat een rigoureus onderzoek om ervoor te zorgen dat de staat ervan voldoet aan de verwachtte standaard. Door uitsluitend samen te werken met professionele autodemontagebedrijven zorgt Autoparts24 ervoor dat alleen de beste kwaliteitsonderdelen bij de klanten terechtkomen. Een van de functies van het platform is dat gebruikers gemakkelijk de gewenste onderdelen kunnen vinden door het kenteken van hun voertuig of de code van de Original Equipment Manufacturer (OEM) in te voeren. Deze functie vereenvoudigt het proces, waardoor zelfs mensen met beperkte autokennis de perfecte match voor hun voertuig kunnen vinden. In situaties waarin een klant niet zeker is van het OEM-nummer van het benodigde onderdeel, is hulp slechts een telefoontje verwijderd. Lokale garages werken vaak samen met Autoparts24 en begeleiden gebruikers bij hun aankoopbeslissingen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Autoparts24. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Autoparts24 en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Autoparts24 laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Autoparts24

Autoparts24

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.