5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Axitrans

Mensen die overmatig zweten kunnen op een gegeven moment wanhopig worden naar een goede oplossing. Naar eigen zeggen biedt Axitrans deze oplossing voor mensen met een zweetprobleem. De anti-transpirant die zij verkopen is dusdanig sterk dat deze tot wel 10 dagen zou moeten werken. Het effect van het product zij onmiddellijk merkbaar moeten zijn bij de gebruiker, doordat deze fris en zweetvrij blijft. Zelfs bij serieuze zweetproblemen zou het artikel volgens Axitrans een oplossing zijn. Dit is niet alleen door henzelf zo aangegeven, maar is ook klinisch bewezen tijdens laboratoriumtests. Het bedrijf komt uit België en verkoopt ook in Nederland en Frankrijk. In vele apotheken zijn de producten van Axitrans verkrijgbaar, maar tegenwoordig ook via de eigen webshop Axitrans.eu. Axitrans is geschikt voor de voeten, oksels, handen en andere plekken waar overmatig zweten zich voordoet.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Axitrans. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Axitrans en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Axitrans laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Axitrans

Axitrans

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.