5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Axkid

Axkid is een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in de veiligheid van kinderen in het verkeer. Met een diepgewortelde passie voor het welzijn van jonge passagiers is de belangrijkste aanbeveling van Axkid om zo lang mogelijk achterwaarts gericht te reizen. Onderzoek heeft aangetoond dat achterwaarts gericht zitten tot vijf keer veiliger is dan voorwaarts gericht. Dit veiligheidsperspectief is niet alleen een hoeksteen geworden van Axkid’s productontwikkeling, maar ook een belangrijke educatieve boodschap die ze uitdragen. Het merk biedt een reeks producten die zijn afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen en behoeften. De Axkid ONE 2 is bijvoorbeeld het enige ISOFIX-autostoeltje op de markt dat achterwaarts gericht reizen mogelijk maakt voor kinderen tot ongeveer 7 jaar oud, met eenvoudige installatie en voldoende beenruimte. Ondertussen introduceert de Axkid Spinkid gemak met zijn 180 graden draaifunctie, terwijl het nog steeds de nadruk legt op de veiligheidsvoordelen van achterwaarts gericht reizen. Voor oudere kinderen is er de Axkid Nextkid, een aanpasbare en comfortabele stoelverhoger met hoge rugleuning die meegroeit met het kind en zorgt voor veiligheid en comfort.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Axkid. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Axkid en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Axkid laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Axkid

Axkid

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.