5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  10
  altijd goed
  zeer de moeit waard om eens te proberen. groot en goed bedrijf met vertrouwde service.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Grote webshop met goede service
  Een mega winkel met een breed assortiment. Desondanks een kundig antwoord op een vrij specifieke vraag dus ze weten echt van hun producten. Het pakket was binnen 24 uur binnen bij mij.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Super aanbod
  Mega aanbod van allerlei huis en tuin producten. Alles wat je eigenlijk nodig hebt, door de betrouwbare afhandeling van problemen is azerty een adres waar ik vaak terugkom.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Azerty

Azerty is een in 2004 opgerichte webshop gespecialiseerd in IT-hardware, gevestigd in het Overijsselse Raalte. Producten worden onder het motto ‘only the best’ verkocht in de volgende categorieën: PC, Laptops & Tablets, Componenten, Randapparatuur, Telecom, Beeld & Geluid, Server & UPS en Netwerk.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Azerty. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Azerty of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Azerty al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Azerty te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Azerty, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Azerty

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Azerty.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.