5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Bakker.com

De mensen achter de webshop van Bakker.com zijn gek op bloemen en planten. De webshop is een platform waar allerlei groen voor zowel binnen als buiten wordt verkocht en wordt geleverd rechtstreeks van de teler. Deze korte lijnen zorgen ervoor dat er geen kwaliteitsverlies optreed en dat de prijs zo scherp mogelijk gehouden kan worden. De passie voor planten komt ook tot uiting in de blogs en berichten die continu op de website worden geplaatst. Hierin lees je tips om bijvoorbeeld je planten zo goed mogelijk te onderhouden of de beste manier om bloembollen te planten. Het assortiment van de webshop is zeer breed, je kunt terecht voor allerlei kamerplanten, maar ook voor in je moestuin of zelfs je vijver is er genoeg keuze in het aanbod. Als je niet helemaal weet welke plant je moet kiezen of als je andere vragen hebt is de klantenservice direct beschikbaar via onder andere de livechat. Vanwege het succes van de webwinkel is Bakker.com inmiddels in een groot deel van Europa actief.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Bakker.com. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling zijn een aantal dingen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste is de betrouwbaarheid van het bedrijf waar jij wilt gaan kopen. Kan ik Bakker.com wel vertrouwen, houdt Bakker.com zich aan de afspraken en zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen of kortingscodes wel echt bij Bakker.com? De beste manier om hierachter te komen is het lezen van de onafhankelijke reviews.

Voor het krijgen van een betrouwbaar beeld over Bakker.com is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de reviews echt zijn. De reviews die wij verzamelen worden daarom zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Vaak lees je online reviews die of te positief of te negatief zijn, omdat het platform een belang heeft bij het bedrijf. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor je bij ons leest wat echte klanten echt vinden van Bakker.com. Ook als jij een echte ervaring hebt met Bakker.com nodigen we je uit deze te delen met andere consumenten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Bakker.com

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Bakker.com.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.