4.7/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9.3/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  10
  Supermooie afvalbak
  Geweldige afvalbak/prullenbak. Die past in elke omgeving denk ik, krijg je geen spijt van.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Mooi artikel
  Mooi artikel, het opschrift is ietsje minder maar de Barrel zelf is ontzettend leuk
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  BBQ
  geweldige Barrel BBQ
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Barrelkings.com

Barrelkings.com is een online winkel die barrels gebruikt om innovatieve producten zoals BBQ setjes, statafels en plantenbakken te maken. Deze items zijn eenvoudig aan te schaffen via de website van de barrelkings.com. Op de website zijn er verschillende foto’s te bezichtigen die een goed zicht werpen op de verschillende producten. Het uitgangspunt van de barrelkings.com is dat items die vervaardigd zijn van barrels een stoere look teweeg brengt. Daarnaast worden barrels herbruikt en ingezet voor een goed alternatief. Op de website van Barrelkings.com zijn er verschillende items. Maar indien klanten behoefte hebben aan een wat apart ontwerp, dan kunnen ze die ook bespreken met de mensen van barrelkings.com. Zo een barrel wordt voorzien van een kleur naar wens van de klant. Daarnaast kan het opschrift ook aan de hand van wat de klant heeft aangegeven worden geplaatst op de barrel. Voor marketing activiteiten kan dit nuttig zijn. Dit kan eenvoudig en snel gedaan worden.
Alvorens klanten een bestelling plaatsen, is het een vereiste om een account aan te maken. Daarna kan er een aanvang gemaakt worden met het bestelling proces. Verder kunnen klanten ook terecht bij Barrelking voor unieke oliedrums. Om op de hoogte te blijven van leuke deals kunnen klanten zich opgeven voor de nieuwsbrief.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Barrelkings.com. De beoordeling van 9.3/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.65 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Barrelkings.com of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Barrelkings.com al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Barrelkings.com te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Barrelkings.com, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Barrelkings.com

Barrelkings

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.