5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Berko

Berko.org is een Nederlandse webwinkel die producten aanbiedt voor in en om de boerderij, tuin en huis. Als een professionele handelsonderneming sinds 1971, biedt Berko een uitgebreid assortiment aan artikelen, waaronder dierbenodigdheden, hout, plaatmateriaal, huishoudelijke producten, kleding, schoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, doe-het-zelf benodigdheden, speelgoed, tuin- en buitenartikelen en voertuigen. Daarnaast heeft Berko speciale aanbiedingen en “Berkoknallers”, waaronder regelmatige verkoop van B-keus hout, gebruikte materialen, partijen handel of outlet items. Berko.org heeft een fysieke winkel gevestigd aan de Middenweg 128a in Nederhorst den Berg, Wijdemeren. Hier kunnen klanten terecht voor persoonlijk advies en om producten in het echt te zien.Op de website zijn ook verschillende nieuwsartikelen te vinden met tuintips en adviezen over tuinieren en huisdierenverzorging.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Berko. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Berko of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Berko al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Berko te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Berko, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Berko

Berko

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.