5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Besties

Mijnbesties.nl is een Nederlands bedrijf dat een innovatieve schermvrije entertainmentoplossing biedt voor kinderen. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van interactieve luisterervaringen door middel van een reeks karakter-gebaseerde luisterboeken. Deze luisterboeken zijn ontworpen om boeiend en leuk te zijn, zodat kinderen kunnen genieten van verhalen en liedjes zonder dat ze een scherm nodig hebben. Het kernproduct van mijnbesties.nl is de “Bestie”, een fysieke kaart die kinderen kunnen transformeren tot een standaard voor hun luisterboekpersonages. Dit voegt een tactiel element toe aan de luisterervaring en stimuleert creativiteit en interactie. De luisterboeken hebben betrekking op een verscheidenheid aan populaire thema’s en personages, die een brede leeftijdsgroep kinderen aanspreken. Klanten kunnen deze luisterboeken rechtstreeks kopen via de mijnbesties.nl website, waar ze ook bundels aanbieden met meerdere verhalen. Het proces wordt vereenvoudigd door een gratis mobiele app die de luisterboeken afspeelt wanneer een Bestie in de buurt van de telefoon wordt geplaatst, waardoor het gemakkelijk is voor kinderen om zelfstandig te werken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Besties. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over Besties om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van Besties.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Besties

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Besties.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.