5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Blokjesfoto.nl

Blokjesfoto.nl is een online winkel die jouw foto’s omzet in LEGO-compatible blokjesfoto’s. Het proces is gemakkelijk: upload je foto naar de unieke LEGO-style mozaïek creator, waar je jouw productnaar eigen wens kunt personaliseren. Bestel vervolgens jouw gepersonaliseerde blokjesfoto, en ontvang alles wat je nodig hebt, waaronder de blokjes, grondplaten en bouwinstructies. Je kunt kiezen uit verschillende formaten, vormen en kleuren. De winkel biedt meer dan 50 kleuren waarmee je de best gelijkende blokjesfoto kunt maken. Het bedrijf levert jouw bestelling snel, de eerstvolgende werkdag, via DHL. De blokjes zijn niet van LEGO zelf, maar ze zijn wel compatibel met LEGO-blokjes. Het bedrijf heeft ervoor gekozen om een eigen soort blokjes te maken, waarmee ze meer kleuren kunnen aanbieden en jouw blokjesfoto veel meer detail kunnen geven. Het maken van de blokjesfoto is eenvoudig om zelf te doen of met vrienden en familie. Bij jouw bestelling ontvang je namelijk bouwinstructies die je stap voor stap helpen om jouw gepersonaliseerde blokjesfoto in elkaar te zetten. Het bouwen per grondplaat duurt ongeveer 30 minuten en een grondplaat is 16 bij 16 blokjes groot. Als je niet zelf wilt bouwen, kun je de order ook laten bouwen door Blokjesfoto.nl. De shop biedt uitgebreide instructies om je te helpen bij het maken van jouw ontwerp.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Blokjesfoto.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De beoordelingen over een bedrijf van andere klanten geven het beste beeld voor jou als potentiële klant. Het is belangrijk dat reviews echt onafhankelijk zijn, zoals bij Real Reviews het geval is. Alleen zo kun je echt zeker weten dat de informatie die jij leest betrouwbaar en echt is. Zo kun je bepalen of Blokjesfoto.nl is wat jij zoekt voor jouw aankoop.

Soms kan het lastig zijn door de bomen het bos te zien en weet je niet meer of bijvoorbeeld een bedrijf met een mooie kortingscode ook betrouwbaar is en de juiste service en garantie biedt. Lees daarom altijd eerst de reviews van andere voor een compleet en helder beeld van een bedrijf, voordat je iets besteld of een aankoop doet. Zo wordt goedkoop geen duurkoop en kan je snel genieten van je aankoop.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Blokjesfoto.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Blokjesfoto.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.