Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Bluefin Fitness

Bluefin Fitness company is een gezondheids- en fitnessbedrijf gevestigd in Hebden Bridge, West Yorkshire dat werd opgericht in 2013. Het bedrijf begon vanuit een bescheiden begin en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde retailer van massagetrilplaten voor gewichtsverlies en algemeen welzijn en andere fitnessapparatuur. Ze zijn een familiebedrijf dat zich inzet voor het leveren van goede kwaliteit, innovatie en een geweldige klantenservice. De medewerkers inclusief hun klantenservice gebruiken de producten zelf en kennen de producten zeer goed van binnen en buiten. Bluefin biedt een breed scala aan fitnessapparatuur die geschikt is voor iedereen, van amateurs tot professionals, en ze hebben ook een jaar garantie op hun producten. Hun meest populaire product is de Vibration Plates die al uw trainingsroutines verbeteren en precies het juiste formaat hebben voor een home gym. Ze verzenden naar veel verschillende landen in de wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Frankrijk, Nederland, Spanje en de Verenigde Staten.

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Bluefin Fitness en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Bluefin Fitness laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Bluefin Fitness

Bluefin Fitness

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.