5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

BodyPedia

BodyPedia is een pionier op het gebied van slimme gezondheidsoplossingen en richt zich op de ontwikkeling van innovatieve producten waarmee mensen hun gezondheid kunnen monitoren en op een nauwkeurige en eenvoudige manier aan revalidatietraining kunnen doen. Het bedrijf wordt ondersteund door een team met meer dan tien jaar ervaring in intelligent beheer van het menselijk lichaam en streeft ernaar de kloof tussen gezondheid en technologie te overbruggen door middel van robuuste algoritmeondersteuning en productverfijning. Het paradepaardje van het bedrijf, de BodyPedia Body Composition Scale, wordt gekenmerkt door zijn opmerkelijke nauwkeurigheid en benadert de gouden standaard DEXA-scores. Het maakt gebruik van DSM-BIA en SMFIM technologie om gedetailleerde rapporten over meer dan 40 lichaamssamenstellingsparameters direct bij de gebruiker thuis te leveren. Naast weegschalen omvat BodyPedia’s portfolio een reeks gezondheidsgerichte apparaten die ontworpen zijn om naadloos in de dagelijkse routines te passen. Deze producten, van slimme lichaamsanalysers tot ademhalings- en handtrainers tot koelers voor insulinepennen en diverse accessoires, zijn bedoeld om welzijnspraktijken te verbeteren. Elk apparaat maakt gebruik van geavanceerde technologie om gepersonaliseerde gezondheidsinzichten te bieden, waardoor een beter begrip van en zorg voor het lichaam wordt aangemoedigd door middel van natuurlijke en effectieve oplossingen. BodyPedia’s toewijding aan het verbeteren van de kwaliteit van leven door middel van slimme innovaties op het gebied van gezondheid positioneert het bedrijf als een belangrijke speler in de sector voor welzijnstechnologie.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met BodyPedia. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van BodyPedia en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij BodyPedia laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk BodyPedia

BodyPedia

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.