5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Zeer mooi
  Zeer mooie bloemen met een chocolaatje en erg leuk als compleet pakketje afgeleverd bij de ontvangende mevrouw, zij was er echt ontzettend blij mee.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  geweldig boeket
  geweldig boeket en een leuke attentie in 1 keer kunnen versturen naar de ontvanger voor haar verjaardag
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

BoeketCadeau.nl

Boeketcadeau.nl is online bloemisterij waar klanten in de gelegenheid worden gesteld om verse bloemen te bestellen. Op de website van boeketcadeau.nl worden bloemen voor verschillende gelegenheden aangeboden. Als het nou gaat om bloemen voor een jaardag, huwelijk of een rouwdienst, voor elke gelegenheid worden de geschikte bloemen samengesteld. Op de homepagina van de website krijgen klanten een goede indruk over de verschillende bloemen. Indien het gewenste soort niet erbij is, kan er middels de zoekbalk naar die specifieke bloemsoort zoeken. Speciaal voor de doorsnee bloemenliefhebber zijn er artikelen te vinden die algemene informatie verschaft over bloemen. De informatie hebben betrekking op hoe je het best kunt inspelen op het onderhoud van bloemen. Bij het bestellen van bloemen biedt boeketcadeau.nl klanten de gelegenheid om te kiezen voor het bezorgen van bloemen met een extra cadeau. Zo een extra cadeau kan een chocolade, een fruitmand, een knuffel of heliumballonnen omvatten. Dit hangt helemaal af van in welk kader er bloemen geleverd worden. Bestellingen die vóór 23:59 geplaats zijn worden de volgende dag meteen geleverd. Het afrekeningsproces van voor wat betreft het bestellen van bloemen op boeketcadeau.nl kan online geschieden. Op facebook en op google plus is boeketcadeau.nl ook te volgen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met BoeketCadeau.nl. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over BoeketCadeau.nl en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij BoeketCadeau.nl? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over BoeketCadeau.nl! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van BoeketCadeau.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij BoeketCadeau.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.