5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Boen

Boen Laundry Leaves bieden een wasmiddel alternatief in de vorm van strips. Het belangrijkste kenmerk van het product is de vormfactor, die het gebruik van plastic flessen overbodig maakt, wat gebruikelijk is bij traditionele vloeibare wasmiddelen. Elke verpakking van het product is ontworpen om één plastic fles te vervangen, waarbij de verpakking zelf plasticvrij is. Boen Laundry Leaves strips zijn zo geformuleerd dat ze volledig oplossen in het wasprogramma en geen resten achterlaten in de wasmachine. Deze eigenschap zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring omdat het doseringsproces wordt vereenvoudigd en het risico van overdosering of morsen in de wasruimte wordt geëlimineerd. Daarnaast wordt gezegd dat de transportvoetafdruk van het product aanzienlijk kleiner is door het lichte gewicht en de gecondenseerde aard. In plaats van producten op waterbasis te vervoeren, concentreert Boen Laundry Leaves zich op de levering van de actieve reinigingsingrediënten, waardoor de CO2-uitstoot tijdens het transport vermindert. Boen Laundry Leaves zijn gericht op consumenten die op zoek zijn naar een milieubewuste wasoplossing. De strips worden beschreven als geschikt voor verschillende soorten wasgoed, waaronder witte, zwarte, gekleurde en delicate stoffen. Daarnaast zijn de strips biologisch afbreekbaar, veganistisch en niet getest op dieren, waarbij eigenschappen als biologische afbreekbaarheid en hypoallergene eigenschappen worden benadrukt.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Boen. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van Boen maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over Boen, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over Boen. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over Boen als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Boen

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Boen.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.