5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Goede kwaliteit!
  Goede lampen van mooie kwaliteit en snel thuis, alles goed.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Buitenlampenshop.nl

De webwinkel Buitenlampenshop is in 1985 ontstaan uit een elektrotechnisch installatiebedrijf en heeft in 1997 zijn online deuren geopend voor de verkoop van elektromaterialen en verlichting. In de webshop is een compleet assortiment te vinden voor alles rondom verlichting voor winkels, kantoren, thuis, bedrijven en Showrooms. De webshop verkoopt uitsluitend online en hoeft dus geen investering te doen in een showroom of een fysieke winkel, hierdoor kunnen artikelen voor een scherpe prijs worden aangeboden in de webshop.

Buitenlampenshop verzend bestellingen snel binnen 1 tot 2 werkdagen, daarnaast kan er worden gewinkeld in een assortiment van ruim 30.000 producten waarvan het grootste deel ruim op voorraad is. De verpakkingen van de bestellingen zijn zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Contact met de klantenservice kan via e-mail, telefoon en het contactformulier. Voor degene die op de hoogte wil blijven is er een nieuwsbrief en Social media beschikbaar.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Buitenlampenshop.nl. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van Buitenlampenshop.nl wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe Buitenlampenshop.nl presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Buitenlampenshop.nl

Buitenlampenshop

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.