5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

By Max

By Max is een in Nederland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in taxidermie en dierenhuiden. Volgens hun website biedt het bedrijf een breed scala aan producten die zowel online als in hun fysieke winkel in Mierlo gekocht kunnen worden. Ze zijn er trots op dat ze producten aanbieden die uitzonderlijk uniek zijn en waarvan de authenticiteit wordt gegarandeerd door precies aan te bieden wat in hun online winkel wordt getoond. By Max biedt opgezette dieren en dierenhuiden die afkomstig zijn van verschillende locaties over de hele wereld. De knuffels komen meestal uit dierentuinen of fokprogramma’s, terwijl de koeienhuiden uit Zuid-Amerika komen, de rendierhuiden uit Scandinavië en de schapenhuiden uit Oost-Europa. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor verschillende behoeften en smaken. Naast hun assortiment taxidermie en huiden biedt By Max ook een assortiment kussens, verkrijgbaar in hun online winkel, die zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de textuur en kleur van hun huiden. Het bedrijf geeft aan dat deze kussens een extra laag comfort en esthetiek toevoegen aan elke kamer. Het bedrijf benadrukt hun betaalbaarheid en stelt dat hun prijzen concurrerend zijn omdat ze rechtstreeks van de bron worden betrokken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met By Max. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van By Max maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over By Max, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over By Max. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over By Max als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk By Max

By Max

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.